T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / ÇAYELİ - Büyükköy Ortaokulu

8.Sınıfların 1.si Bahar KANDEMİR'in Mezuniyet Töreni Konuşması

Saygıdeğer Müdürüm, Değerli Öğretmenlerim, Kıymetli Misafirler ve Sevgili Arkadaşlarım,

 

Bugün karşınıza ortaokul hayatımızı büyük emekler, çabalar ve anılarla bitirmenin verdiği haklı gururla çıkıyoruz. Aynı zamanda 8 senemizi geçirdiğimiz bu okuldan ayrılmanın da hüznünü taşımaktayız.

 

Dile kolay 8 yıl diyoruz ancak iyi-kötü, dolu dolu geçirdiğimiz bu 8 yıl bizlere çok şey kattı. Öğretmenlerimiz, ailemiz her türlü anımızda hep yanımızda oldu. Hatta yeri geldi öğretmenlerimiz ailemiz oldu. Onları bazen kızdırdık, bazen bezdirdik ama ne olursa olsun hep mutlu etmeye çalıştık. Bizim başarımızla bizden daha çok mutlu oldular. Her şeye rağmen sevgilerini, emeklerini bizden hiç esirgemediler, eksik etmediler. Hz.Ali bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' demişti. Saygıdeğer öğretmenlerim, sizler bize çok şey öğrettiniz, emeğiniz asla ödenmez. Bu yüzden sizlerin karşısında hepimizin adına onlara teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız, teşekkür ederiz.

 

Her veda, yeni bir başlangıçtır aslında. Bugün burada sonlanan hikayemiz, ayrı ayrı bir çok yerde yeniden yeşillenecek. Ama her birimiz köklendiğimiz, ilk kez filizlendiğimiz bu yeri, bizim büyümemize, gelişmemize, yardım eden öğretmenlerimizi hep hatırlıyor olacağız.

 

Aynı zamanda benden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, ben vazgeçsem de beni inandıran, bana inanan aileme huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Onlar olmasa ben, şimdiki ben olmazdım. İyi ki varsınız ailem, emekleriniz için teşekkür ederim.

 

Tüm arkadaşlarıma lise hayatlarında başarılar diler, öğretmenlerime saygılarımı sunarım.

 

Teşekkür ederim.

 

Bahar KANDEMİR

8.Sınıf Birincisi

2020-2021

29-06-202129-06-202129-06-202129-06-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.06.2021 - Güncelleme: 30.06.2021 14:59 - Görüntülenme: 5149
  Beğen | 13  kişi beğendi