ATIK KAĞIT TOPLAMA KAMPANYASI

Okulumuz tarafından süresiz atık kağıt toplama kampanyası başlatılmıştır. Öğrencilerimizin cevreye duyarlı olmasını sağlamak ve bilinç geliştirmek amaçlı başlatılan kampanyaya tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimizin katılımı beklenmektedir.

Evden getirebilecekleri kullanılmış ders kitabı, defter, soru bankası, çalışma kağıdı vb. (KAĞIT ÜRÜNLERİNİN TAMAMI) okulumuzun deposunda toplanarak, geri dönüşüm yoluyla tekrar kullanımının sağlanması hedeflenmektedir.

Velilerimize, öğrencilerimize gerekli duyuruların yapılması katılıma teşvik edilmesi konunun öneminin anlatılması duyarlılık oluşturulmaya çalışılması tüm öğretmenlerimizden rica olunur.

Kullanılmış ders kitaplarınızı, defterlerinizi ve fotokopi testlerinizi topluyoruz.

1 ton kağıtla 17,   5 ton kağıtla 85 ağacı kurtarıyor, okulumuza maddi katkı sağlıyoruz.

Yayın: 26.06.2021 - Güncelleme: 08.07.2021 20:16 - Görüntülenme: 585