Etiket Sonuçları: Abdullah TERZİ

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.Yılını Okulumuzda Çoşkuyla Kutladık.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

2022-2023 eğitim öğretim yılı sene sonu 8.sınıfı bitiren öğrencilerimizin mezuniyet törenini yaptık.

Bundan sonraki eğitim-öğretim hayatında öğrencilerimize başarılar dileriz.

334 puan ortalama ile ilde ilk 9 okul içerisinde, ilçede ilk sıradayız. Tüm derslerde ilçe ortalamalarının üzerindeyiz. Öğretmenlerimizi öğrencilerimizi ayrıca okul personelimizi gönülden tebrik ediyorum. Okulumuza maddi ve manevi desteklerini  esirgemeyen Büyüköy Belediye Başkanı Sayın Hamza SARUHAN Bey'e okulum adına teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Ekrem ÇEPNİ

Okul müdürü

Okulumuzdan mezun olan 8. sınıf öğrencilerimiz için; coşkulu bir mezuniyet töreni yapıldı.

İlk Yardım Eğitim Sertifika Yenileme Kursu'na katılan öğretmenimiz Abdullah TERZİ, 14/12/2021 tarihinde bugün bilişim teknolojileri sınıfında, okulumuz personellerine ve öğretmenlere öğrendikleri uygulamalı olarak aktarmıştır. Öğretmenimize teşekkür ederiz.