Etiket Sonuçları: Barış BUÇAN

e-Twinning Quality Label

Okulumuz; ulusal düzeyde uygulanan e-Twinnig Projesi kapsamında kalite etiketi almaya hak kazanmıştır. Projede emeği geçen Büşra Çiçek SÜNGÜ, Barış BUÇAN ve tüm öğretmen arkadaşlarımı tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.

Eserlerin Sesli Dünyası projesiyle E-Twinning Kalite Etiketi ile Ödüllendirilen okulumuz öğretmenlerinden Türkçe Öğretmenimiz Barış BUÇAN ve İngilizce Öğretmenimiz Büşra Çiçek SÜNGÜ'yü tebrik eder başarılarının daim olmasını dileriz.

3A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Fazilet Feyza KETENCİ rehberliğinde okulumuzun güzel kütüphanesinde okuma etkinliği yaptılar. Akabinde okuma kitaplarındaki kahramanların resimlerini yaptılar. Bu güzel etkinlik için öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.