Etiket Sonuçları: Güzel Sanatlar Lisesi

Müzik ve Görsel Sanatlar  Bölümlerine yetenek sınavı ile öğrenci alınacaktır.

Yetenek sınavı için başvurular  14-30 Haziran 2021 tarihleri arasında veli tarafından bireysel olarak e-okul sistemi üzerinden yapılacak olup,yetenek sınavları 05-14 temmuz 2021 tarihleri arasında  yapılacaktır. Sınav tarihleri Rize Türk Telekom  Güzel Sanatlar Lisesi web sitesinde duyurulacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel müdürlüğünce yetenek sınavıyla öğrenci alan okullar için başvurular başladı, başvurular 30 Haziran tarihlerine kadar yapılabilecek.

Yetenek sınavları ve sonuçlarının sisteme girilmesi 5-14 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Öğrenciler, merkezi yerleştirme sonuçlarını 26 Temmuz'da öğrenebilecek. Kazanan adayların kayıtları 26 Temmuz - 6 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Yetenek sınavı ile öğrenci alan okullara başvuru e-kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.