Etiket Sonuçları: Ramazan ÇEPNİ

Değerli hayırseverimizin annesi Zekiye ERDEM ve Babası Halil ERDEM hayrına okulumuz bahçesine yaptırmış olduğu Çeşme için Sibel KANAT'a teşekkür ederiz.

Çeşmenin yapılmasında emeği geçen başta okul aile birliği başkanımız Ramazan ÇEPNİ (Rambo) 'ya ve tüm paydaşlarımıza da çok teşekkür ederiz.

"Bahçeler Toprak Olsun Gençler Meyveye Doysun Projesi" kapsamında okul bahçemizin çevre düzenlemesi, toprak gübre işlemleri yapılarak meyve ağacı dikimi yapıldı.

Okul girişi yağan yağmurlarla biriken su ve balçıkla dolmaktaydı. Okul aile birliği başkanımız Sayın Ramazan ÇEPNİ'nin girişimi ve gayretleriyle okulumuzun girişine mazgallar döşenerek biriken çamur ve su birikintisi olmayacağından öğrencilerimizin daha temiz bir ortamda okula girişleri sağlanacaktır. Öğrencilerimiz adına  başta başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

Büyükköy İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Sayın Ekrem ÇEPNİ emekli oldu. 24 Kasım itibarı ile emekli olan okul müdürümüz Sayın Ekrem ÇEPNİ'ye Büyükköy Belediye Başkanımız Sayın Hamza SARUHAN tarafından Plaket taktim etti. Ayrıca okul aile birliği başkanımız Sayın Ramazan ÇEPNİ de okulumuz öğretmenleri adına hediye takdim etti. Eğitim camiasına yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, hayırlı bir ömür geçirmesini temenni ederiz.

Kas

Program ookulumuz çok amaçlı salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kutlama programına Büyükköy Belediye Başkanımız Sayın Hamza SARUHAN ve Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Ramazan ÇEPNİ, okulumuz öğretmenleri ile öğrenciler katıldı. Görevli öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı program ilgiyle izlendi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz

Okulumuzdan mezun olan 8. sınıf öğrencilerimiz için; coşkulu bir mezuniyet töreni yapıldı.

BÜYÜKKÖY İSTİKLAL MARŞI'NI OKUYOR.

İstiklal Marşı'mızın 10 Kıtasını seslendirenler:

Büyükköy Belediye Başkanı Hamza SARUHAN

Okul Müdürü Ekrem ÇEPNİ

Muhtar Mehmet YAZICI

Hemşire Mihriban KARA

Esnaf Bakkal Murat GÜNAYDIN

Taksici Özcan AKSU

Fırıncı Muharrem ÇELİK

İmam Mustafa AKYOL

Çaykur Fabrikası Müdürü Fikri SALİHOĞLU

Okul Aile Birliği Başkanı Ramazan ÇEPNİ

Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Ramazan ÇEPNI'nin gayretleri sayesinde okul bahçemiz daha güvenli hale gelmiştir.  Daha önce okulun çevresinin korkuluklarını yenileyen başkanımız, demir korkulukların üst tarafını da ağ ile kapatarak çocukların bahçede daha özgürce hareket etmelerini sağlamıştır.

Okul aile birliği başkanımıza yaptığı ve yapacağı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Kas

Büyükköy Belediye Başkanı Sayın Hamza SARUHAN ve Okul aile birliği başkanı Sayın Ramazan ÇEPNİ ve değerli velilerimizin katılımı ile okulumuz çok amaçlı salonunda,  Sevgili öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizden Sibel KAYA ve Büşra ÇİÇEK SÜNGÜ'nün organize ettiği ve İbrahim ŞAHİNTÜRK'ün destekleriyle 24 Kasım Öğretmenler Günü programı coşkuyla ktladık. Herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Bu vesile ile  öğretmenlerimizin  gününü kutlar, değerlerinin her daim hissedildiği güzel günler dileriz.

Büyükköy Belediye Başkanımız Sayın Hamza SARUHAN'ın destekleri ve Okul Aile Birliği Başkanımız Ramazan ÇEPNİ (RAMBO)' nin girişimleriyle okul bahçesinin çevresindeki korkulukların tamamı yenilendi. Hiç bir zaman katkılarını esirgemeyen Büyükköy Belediye Başkanımız Sayın Hamza SARUHAN ve Okul aile birliği başkanımız Rambo'ya okulun fiziki gelişimindeki üstün gayretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.