Etiket Sonuçları: Zeki PEHLİVAN

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuzda öğretmenlerimizden Ebru SÖYLEMEZ ve Elif BAYNAZOĞLU'nun koordinatörlüğünde güzel bir program düzenlendi. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program beğeniyle karşılandı. Büyükköy Belediye Başkanı Sayın Hamza SARUHAN, Okul Müdür Yardımcısı Sayın Emre OSMANOĞLU ve Okul Aile Birliği Başkanı Ramazan ÇEPNİ’nin hediye takdiminin ardından program sona erdi. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Öğretmenler Günümüz kutlu olsun.

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.Yılını Okulumuzda Çoşkuyla Kutladık.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Büyükköy İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Sayın Ekrem ÇEPNİ emekli oldu. 24 Kasım itibarı ile emekli olan okul müdürümüz Sayın Ekrem ÇEPNİ'ye Büyükköy Belediye Başkanımız Sayın Hamza SARUHAN tarafından Plaket taktim etti. Ayrıca okul aile birliği başkanımız Sayın Ramazan ÇEPNİ de okulumuz öğretmenleri adına hediye takdim etti. Eğitim camiasına yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, hayırlı bir ömür geçirmesini temenni ederiz.

Kas

Program ookulumuz çok amaçlı salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kutlama programına Büyükköy Belediye Başkanımız Sayın Hamza SARUHAN ve Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Ramazan ÇEPNİ, okulumuz öğretmenleri ile öğrenciler katıldı. Görevli öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı program ilgiyle izlendi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz

334 puan ortalama ile ilde ilk 9 okul içerisinde, ilçede ilk sıradayız. Tüm derslerde ilçe ortalamalarının üzerindeyiz. Öğretmenlerimizi öğrencilerimizi ayrıca okul personelimizi gönülden tebrik ediyorum. Okulumuza maddi ve manevi desteklerini  esirgemeyen Büyüköy Belediye Başkanı Sayın Hamza SARUHAN Bey'e okulum adına teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Ekrem ÇEPNİ

Okul müdürü

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Engin EMEN okulumuzu ziyareti sırasında Büyükköy Belediye Başkanı Hamza SARUHAN, İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mehmet AŞÇI ve Necmettin ÖKSÜZ, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Muzaffer OVALI ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal BABAOĞLU da eşlik etti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Engin EMEN okulumuzu ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılına yapılan hazırlıkları yerinde incelediler.

Rize meb haberi TIKLAYINIZ.

Okulumuzdan mezun olan 8. sınıf öğrencilerimiz için; coşkulu bir mezuniyet töreni yapıldı.