RİZE / ÇAYELİ - Büyükköy Ortaokulu

Etiket Sonuçları: pandemi

Eyl

Bakanlığımız tarafından, okulda Covid 19 vakası tespit edildiğinde neler yapılacağına dair bilgilendirme yayınlandı.

Bilgilendirme görselleri aşağıda belirtilmiştir.

Eyl

06.09.2021 Pazartesi itibari ile öğrencilerimize kavuştuk. Öğrencilerimizin ilk gün heyecanına ortak olduk.

Okul Müdürümüz Ekrem ÇEPNİ'nin sabah okul bahçemizde tüm öğrencilerimize yönelik yaptığı konuşma ve İstiklal Marşı'nın ardından öğrencilerimizle öğretmenlerimiz sınıflarımızda buluştu. Tüm öğrencilerimizin kitapları dağıtılarak, ihtiyaç listeleri hazırlandı. Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimizi fazla sıkmayacak şekilde derslere giriş yapıldı.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Aşı olmak kadar önemli!

Virüsten korunun

Koronavirus, hasta bireylerin ortama saçtıkları damlacıkları soluma veya
kirli yüzeylere dokunulduktan sonra ellerin, yüz, göz, burun veya ağıza götürülmesi ile bulaşır.

Salgından kurtulmamızın tek çaresi toplu aşılamadan geçer.

Bize yakışmayan bu tablo yarın daha büyük acılara neden olabilir.

Bu illete verecek canımız kalmadı, sevdiklerimiz için aşı olalım.

Haz

Koronavirüs hastalığı sebebiyle gerekli koruma ve kontrol önlemlerinin alınması amacıyla Sağlık Bakanlığı bünyesinde gerekli çalışmalar yapılmıştılmıştır. Bu çalışmalar kapsamında hazırlanan afiş ve broşürleri sizlerle paylaşıyoruz.

14-02-202014-02-202014-02-202014-02-202014-02-2020

Ayrıntılı bilgiye ulaşmak için Sağlık Bakanlığı'nın sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Sağlık Bakanlığı

Haz

Yeşilay'ın bağımlılıkla mücadele çalışmalarının güçlendirilmesi adına; öğrenci ve öğretmenlerin

https://uzaktanegitim.yesilay.org.tr adresi üzerinden kullanımına sunulan eğitim videoları Yeşilay Eğitim Portalı  EBA öğretmen ve öğrenci girişi ile entegre edilerek , öğretmen, öğrenci ve velilerimizin kullanımına sunulmuştur.