Velilerimizin Dikkatine!!!(Uzaktan Eğitim İle ilgili Yapacaklarımız)

▶️Bu süreçte lütfen her daim çocuğumuzun elinden tutalım, onu destekleyelim.

1- Öncelikle canlı derslerin saatlerini iyi takip edelim.

2-Öğrencimiz canlı derse başlayacağı zaman sanki okula geliyormuş gibi duygular yaşasın. (derse zamanında girilsin)

3-Öğrencimiz canlı derse başlamadan önce mutlaka kahvaltısını yaptıralım.

4-Ders başlamadan önce dersle ilgil araç gereçleri lütfen hazır edelim.

5-Eba'dan derse giremezsek gruptan gönderilen ZOOM linkini tıklayıp dersi açalım.

6-Eğer telefonunuz EBA sürümünü desteklemiyorsa zoom üzerinden derse giriş yapalım.

7-TRT EBA TV yayınlarını fırsat buldukça izleyelim. Günlük Yayınların birkaç defa tekrar edildiğini unutmayalım.

8-"Uzaktan eğitime katılamadım", her şeyi bırakalım yerine okulla iletişim halinde olup günlük görevler takip etmek, EBA TV izlemek vs önlemler almak gerekir.

9-Canlı ders işlenirken mümkün olduğu kadar öğrencimizin mikrofonunu kapalı tutalım.

10- Öğretmenimizle iletişim halinde olalım, kafamıza takılan soruları öğretmenimizle çözmeye çalışalım.

11-Çocuğumuzla derslerin dışında mutlaka kaliteli vakit geçirelim. Onlarla küçük oyunlar oynayalım.

12- Hem okulumuzun web sitesini, hem de sosyal medya hesaplarını günlük mutlaka ziyaret edelim ki duyurulardan haberimiz olsun.

Başarılar  Diliyorum.

Yayın: 04.05.2021 - Güncelleme: 04.05.2021 14:50 - Görüntülenme: 305