Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜNÜN 109. YIL DÖNÜMÜ OKULUMUZDA KUTLANDI

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü okulumuz çok amaçlı salonumuzda coşkuyla kutlandı. Türkçe öğretmenimiz Ebru SÖYLEMEZ ve Sınıf Öğretmeni Alican ALTUNKESER'in koordinatörlüğünde hazırlanan anma programı beğeniyle izlendi. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Geleneksel hale gelen karne günü kahvaltı etkinliğimizi bu yılda öğretmenlerimiz ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirdik.

Değerli çalışma arkadaşlarım,

Kıymetli anne ve babalar,

Ve geleceğimizin umut ışıkları olarak gördüğüm sevgili öğrenciler,

Hepinize İYİ TATİLLER.

Ock

Okulumuz koridorunda Fen Bilimleri öğretmenimiz Sibel KAYA ve Sınıf öğretmenimiz Alican ALTUNKESER' in öncülüğünde Fen Sokağını oluşturduk.

Üret, öğren, yaşa diyerek bilim günlerine devam ediyoruz.

Öğrencilerimizin dönem boyunca hazırladığı Fen Bilimleri materyallerini standlar kurarak tüm okulumuza tanıttık.

Ock

Bakanlığımızın yayınladığı son hafta etkinlikleri kapsamında öğretmenlerimi sayesinde öğrencilerimiz eğlenceli zaman geçirdiler.

Ock

Bakanlığımızın yayınladığı son hafta etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz için eğlenceli ve öğretici etkinlikler düzenlendi.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılında ilçede düzenlenecek zeka oyunları turnuvası için okulumuzda ön turnuva düzenledik. Eğlenceli geçen turnuvada katılan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürler.

Değerli hayırseverimizin annesi Zekiye ERDEM ve Babası Halil ERDEM hayrına okulumuz bahçesine yaptırmış olduğu Çeşme için Sibel KANAT'a teşekkür ederiz.

Çeşmenin yapılmasında emeği geçen başta okul aile birliği başkanımız Ramazan ÇEPNİ (Rambo) 'ya ve tüm paydaşlarımıza da çok teşekkür ederiz.

100. Yıl Panomuz Okulumuza Asıldı

“Misafiriniz Var” Projesi Veli Ziyaretlerimiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuzda öğretmenlerimizden Ebru SÖYLEMEZ ve Elif BAYNAZOĞLU'nun koordinatörlüğünde güzel bir program düzenlendi. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program beğeniyle karşılandı. Büyükköy Belediye Başkanı Sayın Hamza SARUHAN, Okul Müdür Yardımcısı Sayın Emre OSMANOĞLU ve Okul Aile Birliği Başkanı Ramazan ÇEPNİ’nin hediye takdiminin ardından program sona erdi. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Öğretmenler Günümüz kutlu olsun.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intihal ettiği saat olan 09.05´de okulun hoparlörlerinden çalınan 2 dakikalık Ti sesi eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu İstiklal Marşımız okunmasıyla  bayrak yarıya indirildi.

Atatürk´ü Anma Günü etkinliklerine okulumuzun çok amaçlı salonunda öğretmenlerimizden Abdullah TERZİ ve Hilal ŞENSES ALTUN koordinatörlüğünde  düzenlenen program icra edildi.