Nis

Ortaokullararası Türk Halk Müziği Ses Yarışmasında okulumuz 8/A sınıfı öğrencimizden Ecrin YILDIRIM göstermiş olduğu üstün performans ile ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Seslendirdiği eseri dinlemek için TIKLAYINIZ.

Nis

İl milli eğitim müdürlüğümüzün başlatmış olduğu “Misafiriniz Var” projesi kapsamında her hafta öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz veli ev ziyaretlerini gerçekleştirmekte. Öğrencilerimizi çok daha iyi tanımamıza yardımcı olan ev ziyaretlerinde velilerimizde memnuniyetlerini dile getirmekte. Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretleri için öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Nis

"Okul Öncesi Eğitim Ara Tatil Takvimi"nde; çocukların aileleri ile doğada zaman geçirmesi için "Doğada Bir Gün", ailece evde yapılacak bir etkinlik veya bir oyunun yer aldığı "Aile Zamanı" ve çocukların okulda öğrendiklerini evde pekiştirmesine fırsat sağlamak için "Günün etkinliği" başlıklarına yer verildi.

İlkokul öğrencilerine yönelik hazırlanan "7'den 70'e İlkokul Ara Tatil Etkinlik Kitabı"nda Ramazan Bayramı ile ilgili değerlere yer verildi. Öğrenciler için eğlenirken öğreten çeşitli etkinlikler hazırlandı.

Ortaokul öğrencileri için hazırlanan "7'den 70'e Ara Tatil Etkinlik Kitabı"nda ise derslere yönelik etkinliklere yer verildi, deneyler hazırlandı, milli ve manevi değerler gözetildi.   Etkinliklerde Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından dijital ortamda ve basıma hazır şekilde hazırlanan kitapta EBA'da yer alan içeriklere yönlendirmeler yapılarak dijital oyun bağlantılarına yer verildi. Ara tatil sürecinin Ramazan Bayramını da kapsamı nedeniyle arife gününden başlayarak millî ve manevi değerleri önceleyen bir süreç tasarlandı.

"Okul Öncesi Ara Tatil Etkinlik Takvimi" için tıklayınız.

"İlkokul Ara Tatil Etkinlik Kitabı" için tıklayınız.

"Ortaokul Ara Tatil Etkinlik Kitabı" için tıklayınız.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜNÜN 109. YIL DÖNÜMÜ OKULUMUZDA KUTLANDI

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü okulumuz çok amaçlı salonumuzda coşkuyla kutlandı. Türkçe öğretmenimiz Ebru SÖYLEMEZ ve Sınıf Öğretmeni Alican ALTUNKESER'in koordinatörlüğünde hazırlanan anma programı beğeniyle izlendi. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Geleneksel hale gelen karne günü kahvaltı etkinliğimizi bu yılda öğretmenlerimiz ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirdik.

Değerli çalışma arkadaşlarım,

Kıymetli anne ve babalar,

Ve geleceğimizin umut ışıkları olarak gördüğüm sevgili öğrenciler,

Hepinize İYİ TATİLLER.

Ock

Okulumuz koridorunda Fen Bilimleri öğretmenimiz Sibel KAYA ve Sınıf öğretmenimiz Alican ALTUNKESER' in öncülüğünde Fen Sokağını oluşturduk.

Üret, öğren, yaşa diyerek bilim günlerine devam ediyoruz.

Öğrencilerimizin dönem boyunca hazırladığı Fen Bilimleri materyallerini standlar kurarak tüm okulumuza tanıttık.

Ock

Bakanlığımızın yayınladığı son hafta etkinlikleri kapsamında öğretmenlerimi sayesinde öğrencilerimiz eğlenceli zaman geçirdiler.

Ock

Bakanlığımızın yayınladığı son hafta etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz için eğlenceli ve öğretici etkinlikler düzenlendi.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılında ilçede düzenlenecek zeka oyunları turnuvası için okulumuzda ön turnuva düzenledik. Eğlenceli geçen turnuvada katılan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürler.

Değerli hayırseverimizin annesi Zekiye ERDEM ve Babası Halil ERDEM hayrına okulumuz bahçesine yaptırmış olduğu Çeşme için Sibel KANAT'a teşekkür ederiz.

Çeşmenin yapılmasında emeği geçen başta okul aile birliği başkanımız Ramazan ÇEPNİ (Rambo) 'ya ve tüm paydaşlarımıza da çok teşekkür ederiz.