Derslerimiz eğlenceli geçiyor.

Asit ve Bazların Renk değişimini izlemek için Tıklayınız

Ock

Öğrencilerimizin Hava Direncinin etkisini gözlemlemeleri amacıyla paraşüt Fen Bilimleri Öğretmenimiz Sibal KAYA önderliğinde deneylerini yaptılar ve öğretmenimiz kontrolünde uçurulmuştur. Etkinliğin yapılmasında emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkürler.

Ock

Öğrencilerimiz deneyle birlikte yoğunlukları farklı olan sıvıların birbirine karışmadığını yaparak yaşayarak gözlemlediler. Etkinliğin yapılmasında emeği geçen Fen Bilimleri öğretmenimiz Sibel KAYA'ya teşekkür ederiz.

İlçe geneli Ortaokul 8.sınıf öğrencilerimize yönelik  LGS 3.Deneme sınavı bugün yapıldı.

Merkez Atatürk Ortaokulu Rehber öğretmeni Mustafa ÜSTÜN, ortaokul öğrencilerimize DUYGU KONTROLÜ VE AKRAN ZORBALIĞI

BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ  KULLANIMI,DEĞERLER EĞİTİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ ve LİSELER HAKKINDA GENEL BİLGİLENDİRME VE LGS  hakkında bilgilendirme seminerleri verdi. Öğretmenimize okulumuzda yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederiz.

"Bahçeler Toprak Olsun Gençler Meyveye Doysun Projesi" kapsamında okul bahçemizin çevre düzenlemesi, toprak gübre işlemleri yapılarak meyve ağacı dikimi yapıldı.

Yerli Malı Haftası, okulumuzda 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlandı

Öğretmenlerimiz hafta boyunca yaptıkları etkinliklerle yerli malı tüketmenin önemini anlattılar.

Ortaokul 5. 6. 7. ve 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik deneme sınavları yapıldı ve sonuçlar öğretmenler ve velilerimizle paylaşılarak başarının artırılması için izlenecek yol haritasında  Öğrenci koçluğu ile öğrenci takibinin daha sıkı yapılması kararlaştırıldı.

Okul girişi yağan yağmurlarla biriken su ve balçıkla dolmaktaydı. Okul aile birliği başkanımız Sayın Ramazan ÇEPNİ'nin girişimi ve gayretleriyle okulumuzun girişine mazgallar döşenerek biriken çamur ve su birikintisi olmayacağından öğrencilerimizin daha temiz bir ortamda okula girişleri sağlanacaktır. Öğrencilerimiz adına  başta başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

Büyükköy İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Sayın Ekrem ÇEPNİ emekli oldu. 24 Kasım itibarı ile emekli olan okul müdürümüz Sayın Ekrem ÇEPNİ'ye Büyükköy Belediye Başkanımız Sayın Hamza SARUHAN tarafından Plaket taktim etti. Ayrıca okul aile birliği başkanımız Sayın Ramazan ÇEPNİ de okulumuz öğretmenleri adına hediye takdim etti. Eğitim camiasına yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, hayırlı bir ömür geçirmesini temenni ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında  şiir dalında okulumuz 6/A sınıfı öğrencilerinden Berre BOSTAN ilçe 1'ncisi , resim dalında ise 4/A sınıfı öğrencilerinden Hüsna Gül AKYOL ilçe 3'nsücü olmuştur. Ayrıca Şiir dalında 1'nci olan Berre BOSTAN, Öğretmenevinde düzenlenen ilçe programda şiirini protokol karşısında okumuştur. Sınıf öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Program ookulumuz çok amaçlı salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kutlama programına Büyükköy Belediye Başkanımız Sayın Hamza SARUHAN ve Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Ramazan ÇEPNİ, okulumuz öğretmenleri ile öğrenciler katıldı. Görevli öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı program ilgiyle izlendi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 84.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 84. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk'ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler.

Programın hazırlanışında emeği geçen öğrenciler ve öğretmenlerimize teşekkürler.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99.yılı kutlu olsun. Bugün çok amaçlı salonumuzda Cumhuriyet Bayramı törenimizi coşkuyla gerçekleştirdik.

Bağımsızlığa giden yolda kahramanca mücadele eden başta büyük lider Mustafa Kemal Atatürk  ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

#RizeTekYürek @Rizevali

2022-2023 eğitim öğretim yılı 15 Ekim 2022 Cumartesi saat 11.00'de okulumuzun çok amaçlı salonunda Divan başkanlığını Yunus KÜÇÜKSARI yönetiminde, okul müdürümüz Sayın Ekrem ÇEPNİ başkanlığında okul aile birliği genel veli toplantımızı bugün gerçekleştirdik

Okulumuzun geçen yılki başarısı, bu yıl yapılan çalışmalar, güvenlik, taşıma, DYK Kursları, öğrencilerin başarılarını daha çok artırmak süreklilik kazandırmak ve gelecek için neler yapabilecekleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Verimli geçen toplantımızda okul aile birliği yönetim ve denetleme kurulları oluşturuldu.

Okul Aile Birliği başkanlığına Ramazan ÇEPNİ (Rambo) tekrar seçildi. Hayırlı uğurlu olması temennisiyle, tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunarız.