1 Aralık 2020 Salı günü okulumuz 8A sınıfı ve çok amaçlı salonumuzda Şube Öğretmenler Kurulu toplantılarımızı yaparak, öğrencilerimizin durumlarını görüşerek, başarıyı artırmak için görüş alışverişinde bulunuldu. EBA nın daha etkili kullanılması, velilerle sürekli iletişimin önemi üzerinde duruldu ve Tübitak 4006 proje çalışmalarında yapılacak çalışmalar planlandı.

MASKE-MESAFE-HİJYEN

Kas

EBA Canlı Ders Erişimi olmayan öğrencilerimize tablet desteğinde bulunan, Büyükköy Demirciler Mahallesi sakinlerinden İstanbul'da İNTRALİNE Şirketi sahibi Sayın Lokman KANAT'a hassas düşüncelerinden dolayı okul idaresi adına teşekkür ederiz.

Ayrıca bu yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşmasında büyük emeği olan Demirciler Mahallesi Muhtarımız Sayın Mehmet YAZICI'ya da sonsuz teşekkürler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Kas

Dünyada ve ülkemizde salgının seyrinde yaşanan yükselişten, eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime devam eden öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın etkilenmemesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığındaki kabine toplantısında alınan karar gereği, 20 Kasım Cuma gününden 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmî, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edeceğiz. Haberin detayı için TIKLAYINIZ

10 Kasım 2020 Salı ,

Saat 9'u 5 geçe

82.YIL

Aziz hatırasına ve bıraktığı emanete derin saygıyla bugün milletçe bir kez daha ülkemizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 82. yılında rahmet ve şükranla anıyoruz.

Ruhu şad olsun.

10 Kasım Atatürk'ü anma programını organize eden öğretmenlerimize ve programda yer alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okul Müdürümüz Sayın Ekrem ÇEPNİ'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı için TIKLAYINIZ.

Cumhuriyetimizin ilanının 97. yılında İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarını; öğretmen, asker, polis ve görev azmiyle çalışırken bu vatan uğruna canını feda etmiş her bir şehidimizi; cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hürmet ve minnetle anıyoruz.

Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve aziz milletimizin her bir ferdinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Türkçe Öğretmenimiz Barış BUÇAN koordinatörlüğünde pandemi kurallarına uygun okulumuz bahçesinde Cumhuriyet Bayramı'nın 97.yıl dönümünü kutladık. Kutlama programını düzenleyen öğretmenimizi  ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Sınıf Veli Toplantılarımız Covid-19 tedbirleri kapsamında, sosyal mesafeye uygun okul bahçesinde sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.

8A Sınıfı Rehber Öğretmenimiz Sibel KAYA, 26 Ekim 2020 tarihinde yaptığı veli toplantısında LGS ye hazırlanan öğrencilerimizin daha verimli çalışmaları için gerekli bilgilendirmeler yaparak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Öğretmenimizi tebrik eder, toplantıya katılan değerli velilerimize teşekkür ederiz.

"Çayeli Okuyor", "Okumak Yaşamaktır" projeleri kapsamında bizde Büyükköy Okuyor dedik.

Okulumuzda her gün uyguladığımız dönüşümlü okuma saatlerine bütün personel aktif katılım sağlıyor.

Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Ramazan ÇEPNİ (Rambo)' nun girişimleriyle, Rize Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı aynı zamanda Çayeli Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Sesa Mehmet SARI, okulumuzda idare ve sınıflarda eskiyen ve solan 3'lü Milli Levhaların tümünü karşılayarak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Büyükköy İlk-Ortaokulu Müdürlüğü olarak Rize Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Sayın Sesa Mehmet SARI'ya eğitime katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

12 Ekim 2020 Pazartesi günü, öğrencilerimizi evlerine uğurladıktan sonra öğretmenlerimizle kısa bir toplantı yaparak, EBA, Uzaktan eğitim, Ders defterleri, zümre, yıllık planlar, Okulumuzda tutulacak Nöbet, hijyen şartları ve pandemi sürecinin daha iyi yönetilmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

12 Ekim 2020 Pazartesi günü okulumuzun tüm sınıf ve şubeleriyle haftanın her günü yüz yüze eğitime açılmasının sevinci içindeyiz.Okullarına kavuşan öğrencilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi.

Öğrencilerimizin sosyal mesafeye uygun şekilde dezenfektan, temizlik, mesafe, maske ve benzeri bütün ihtiyaç ve kurallara riayet ettiklerini görmüş olmaktan da büyük mutluluk duyduk.

Hepimize hayırlı olsun.

Köy ve belde okullarında İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararıyla tüm kademelerde haftada beş gün eğitim yapılabilecek kararıyla,

BÜYÜKKÖY İLKOKULU ve ORTAOKULU, 12.10.2020 Pazartesi günü 1,2,3,4,5,6,7, ve 8, sınıfların tümü yüz yüze eğitime başlayacaktır.

Ders süreleri 30 dakika, teneffüsler 10 dakika olacak şekilde ders programı yapıldı. Sosyal mesafe-Maske-Hijyen kurallarına uyarak Öğrencilerimizi bekliyoruz.

Hepimize hayırlı olsun

Okulumuzun Bahçesi BÜYÜKKÖY BELEDİYESİ Sayesinde Tertemiz.

Belediye personeli aynı zamanda Okul aile bir. başkanımız sayın Ramazan ÇEPNİ okul bahçesindeki otların temizliğini yaptıktan sonra tüm alanı yıkayarak tertemiz olmasını sağlamıştır. Başta Büyükköy Belediye Başkanımız Sayın Hamza SARUHAN'a ve emeği geçen herkese öğrencilerimiz adına TEŞEKKÜR ederiz.