2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 24-28 Ağustos Öğretmenlerin Mesleki çalışma programı kapsamında 25 Ağustos Salı günü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK'ın zümre başkanlarına canlı yayın ile açılış konuşmasından sonra BT sınıfımızda branş bazında zümre toplantılarımızı yaparak, yeni eğitim öğretim yılının Covid-19 Salgını tedbirleri kapsamında planlamalarını yaptık.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Gelişim Programı vesilesiyle hiçbir şekilde yeri doldurulamayan değerli öğretmenlerimizle Covid-19 tedbirleriyle beraber bugün okulumuzda buluşarak Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK'un açılış konuşmasını izledikten sonra, saat 11.00'de Okul müdürümüz Ekrem ÇEPNİ başkanlığında sene başı öğretmenler kurulu toplantımızı yaptık.

Özlemle beklediğimiz sevgili öğrencilerimizle 31 Ağustos uzaktan eğitim ve akabinde  21 Eylül'de de yüzyüze eğitime başlamış olacacağız. Okul  Müdürlüğü olarak hazırız... Yeni Eğitim Öğretim Yılı hepimize hayırlı uğurlu  olsun. Ülkemize ve insanlığa sağlık, huzur ve güzellikler getirsin.

#okullarıberaberaçacağız...

Tem

20-29 Temmuz 2020 LGS tercih döneminde 8.Sınıf öğrencilerinin ortaoğretim kurumlarına yerleştirme tercihleri yapılırken bir yandan da yeni eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında okulumuzda boya ve tadilat işleri devam etmektedir.

ATATÜRK Büstünün temizliğini yapıp, yazılarını yazıp bayrak direğini boyadıktan sonra  ipini ve bayrağı değiştirdik. Pencere korkuluklarını ve kalorifer peteklerini boyadık. Bütün sınıfları, koridorları ve merdivenleri boyadık. Okul bahçesinde yer alan voleybol dileklerini, basketbol potalarını ve kale direklerini zımparalayıp boyadık. Okul aile birliği başkanımız  Ramazan Çepni öncülüğünde kamera sistemini yeniledik. Evet yorucu bir süreç geçirdik, eksiklerimiz de var ancak okulumuz çok daha güzel oldu. Bu süreçte  maddi ve manevi destekleri ile yanımızda olan Büyükköy belediye başkanımız  sayın Hamza SARUHAN'a teşekkür ederiz.

''Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.''

Tem

Okulumuzda bakım onarım, ve boyama işleri başlamıştır. Okul idarecileri okulu 2020-2021 eğitim öğretim yılına daha hijyenik, bakımlı ve boyanmış bir şekilde hazırlamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Tem

Okulumuzun güvenlik kameraları yenileniyor. Okulumuzun daha güvenli hale gelmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Büyükköy Belediye Başkanımız Sn.Hamza SARUHAN'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Tem

Ülkemiz; 15 Temmuz 2016 tarihinde milletimizin birlik ve beraberliğine, demokratik düzenimize, hukukun üstünlüğüne ve milli iradeye yönelik tarihin kaydettiği en büyük ihanet girişimine, menfur bir kalkışmaya maruz kalmıştır.

Yüce milletimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ile milletimizin birlik ve beraberliğinin anayasal güvencesi olan demokratik düzenimize ve milli iradeye cesaret ve kararlılıkla sahip çıkmıştır.

Bu şanlı mücadelede; vatan, millet, bayrak ve istiklal uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükran ile anıyoruz.

OKULUMUZ BAHÇESİ BÜYÜKKÖY BELEDİYESİNİN TAHSİS ETTİĞİ ARAÇ İLE BAŞTAN SONA YIKANDI. ÖNCELİKLE HER ZAMAN KATKILARINDAN DOLAYI BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN HAMZA SARUHAN'a ve VEKİLİ ZEKERYA DİLMAÇ'a teşekkürler.

Kas

BÜYÜKKÖY İLK-ORTAOKULU ÇATI OLUKLARININ TEMİZLİĞİ YAPILDI.

Kas

Türkçe öğretmenimiz Barış BUÇAN'nın organize ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliği  büyük çoşkuyla kutlandı.

Eyl

2019-20 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI OKULUMUZDA GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE KUTLANDI

Ock

Okumak Yaşamaktır Projesi kapsamında okulumuz bahçe girişine yapılan "Mini Kitaplık" belde halkının ilgisini çekmektedir. Kitaplık her zaman açık olup, herkesin hizmetindedir.